Over mij

Bo Wolters

Toen ik deze blog in 2015 begon, wilde ik teruggeven aan de gemeenschap waar ik van hou door mijn gedachten en meningen te delen.

Het begon met de liefde voor zomerjurken. Ik hield van het zien van verschillende ontwerpers experimenteren met verschillende stijlen. Toen vond ik mezelf met een enorme kast vol jurken en rokken die allemaal een beetje misplaatst voelden. Ik wilde iets vrouwelijker, dus ik begon te zoeken naar meer zomer jurken die zou passen in mijn kast en dat voelde niet al te misplaatst. Ik heb altijd al een speciale liefde voor zeemeermin en Disney-thema jurken en ik wilde een blog waar ik kon showcase die stijlen te creëren. Ik ben geïnspireerd door ontwerpers als Nomi Rose en Eleni Giannakopoulou. The Mermaid & Disney Inspired Summer Dress Sinds ik begon mijn blog, heb ik een kleine collectie van jurken met een beetje een Zeemeermin / Disney thema. De jurken in deze collectie variëren van zeer low-cut tot vol op zeemeermin / Disney en ik denk dat deze jurken zijn perfect voor het zomerseizoen.

Mijn jeugd

Toen ik in 2013 klaar was met school, was ik op zoek naar een zomerjurk voor mezelf. Op het einde, heb ik besloten om te gaan voor iets simpels, maar met een goede hoeveelheid volume. Ik koos voor een witte, lange, mouwloze jurk met een witte rok. Ik dacht dat een witte jurk zou leuk zijn voor de zomer, maar ik wist dat ik niet zeker was over de kleur van de rok (wit). Ik had geprobeerd een paar verschillende opties, en dit is degene die ik het leukst vond. Toen ik thuis kwam van het werk en pakte mijn spullen was ik verrast door de hoeveelheid kleuren die ik bij de hand had. Ik eindigde met 4 kleuren van rokken en 3 kleuren van de jurk, dus het enige wat overbleef was om de perfecte kleur te vinden. Uiteindelijk bleek het iets meer te zijn dan ik had verwacht. Uiteindelijk heb ik het kiezen van de donkerbruine kleur, vanwege het mooie zachte kleur. Ik hoopte ook op een donkerder bruin, want ik had gedacht dat een beetje donkerder zou mijn huid beter passen.

In 2011 werd ik geïnterviewd door mijn redacteur, Kees Kijkema. Voor het interview moest ik twee dagen mijn kleren uitdoen. Een van de vragen was of mijn haar te lang was. Ik was net begonnen met mijn training. Het was rond toen dat ik geleerd over hoe op een top met een gevlochten vlecht. Ik had ook een aantal wijzigingen aan mijn jurk: de mouwen hadden een lichte stijging en de rok was iets korter. Na twee dagen voelde ik me zelfverzekerd. Ik besloot om mijn gevlochten vlecht en mijn zomerjurk te dragen voor het interview. Toen de interviewer me een vraag stelde over de jurk, legde ik uit dat ik de vlecht op de achterkant van de jurk en de mouwen op de voorkant had gezet en dat dit mijn persoonlijke stijl was. De interviewer, het zien van mijn vertrouwen, antwoordde: "Het is uw stijl, niet veranderen!" Aan het einde van het interview, vroeg ze me over de vlecht en ik zei: "Het is mijn gevlochten vlecht.