Wat zijn de beste zomerjurken?

Bo Wolters

Het hangt ervan af! Sommige jurken, zoals de jurk getoond in mijn kledingwinkel hierboven zijn gewoon te kort, of sommige zijn te lang. Ik heb ook een paar jurken die gewoon perfect zijn voor dagelijks gebruik. In het volgende, heb ik samengevat mijn top 10 zomer jurken, maar ook een aantal andere interessante jurken die een toekomst kunnen hebben.

10. Dit betekent waarschijnlijk dat het sterker is dan Blazer Met Riem. A-line rokjurk van The Dolly Als u niet bekend bent met The Dolly, het belangrijkste kenmerk is dat deze jurk is gemaakt van een enkel stuk stof en kan worden gedragen met slechts een top en een rok! De prijs is niet goedkoop, maar ik had het geluk om de mijne voor $ 12,50 in twee kleuren. De jurk is ook een beetje formeler dan degene die ik noemde, en het heeft ook een kleine boog op de rug. Dit is de jurk die je wilt dragen voor elke dag! 9. De Dolly Top Deze jurk is zo geweldig. Het is een van mijn favoriete jurken aller tijden. Ik weet dat deze jurk heet de "Dolly Top", omdat het wordt verondersteld om een top, maar dit is eigenlijk een rok. Ik hou gewoon van deze jurk. De achterkant van de jurk is gemaakt van een stuk stof, dat aan één kant aan elkaar wordt gesneden en genaaid. De andere kant van de jurk heeft een aparte rug, die eigenlijk twee stukken aan elkaar genaaid. Het is echt een mooie look en het zal er mooi uitzien op je benen en je hoofd. Deze jurk is ook verkrijgbaar in een twee-delige of eendelige. Het is een mooie jurk om te dragen met je favoriete zomerkleding!

Hoe maak je een "Dolly Top" jurk van je eigen stof? Ik heb jurken naaien sinds ik een klein meisje was, en ik heb veel verschillende soorten jurken gezien, en ze zijn echt veelzijdig. De Dolly Top jurk heeft een echt unieke look, dus als je het wilt uitproberen, zorg er dan voor dat je het naaien zelf doen, omdat je de binnenkant aan de buitenkant moet naaien en je niet echt een rits toevoegen. In tegenstelling tot zomerjurk Test is het dus merkbaar adequater. Dus, wat je gaat nodig hebben:

Een lint van 1,5 inch/3 cm breed (1,5 cm van de onderkant van de jurk tot aan de bovenrand van de bovenkant van de stof).

Een oud shirt. (Ik naai mijn shirts meestal langer en comfortabeler te zijn en een langer shirt zal de onderkant meer gebogen, evenals de top meer gevormd en zacht). Een steekmarkering. (Voor deze tutorial gebruikte ik een rode balpen, maar je andere pentypes vinden die het werk doen, waaronder een zwarte die geweldig is voor het naaien van kleine onderdelen zoals de knoppen) -Een meetlint. (Het is makkelijker om een stuk stof te meten met een meetlint dan om een stuk stof te meten, maar je wilt nog steeds weten hoe breed het is). De metingen die u moet maken zijn als volgt: de breedte van de jurk (waar u wilt dat het past over je schouder) x de lengte van de jurk (de lengte waar je wilt dat de top te zitten boven je knie) = uw meting (in millimeters) voor de top.