Welke soorten zomerjurken zijn er?

Bo Wolters

Er zijn geen specifieke soorten jurken. Er zijn slechts twee soorten zomerjurken: basic zomerjurken (niet gemaakt van zijde, en zonder kant) en luxe zomerjurken (gemaakt van zijde, kant en fluweel).

Deze twee soorten jurken staan bekend als "Bare-bone" en "Fully-fitted" en zijn gemaakt van een verscheidenheid aan materialen. In deze blog zal ik je laten zien hoe je een basic zomerjurk op twee verschillende manieren maken: een met een kanten jurk en de andere met een fluwelen jurk. Dit kan opmerkelijk zijn als je het vergelijkt met Pepe Jeans Sneakers Dames. U zult zien hoe u de materialen en kleuren te gebruiken om uw droom zomer jurk te creëren. Er zijn veel verschillende kleuren kant in kanten jurken, maar de kant kleur kan worden bepaald door de kant. Veel kanten kleuren, bijvoorbeeld, zijn "donkerbruin" en dus, hoe donkerder de kant hoe meer bruin de kant zal zijn. Denk aan de vergelijking Vespa Beugels Origineel. Dus, om een mooie en elegante zomerjurk met een fluwelen kant te creëren, u ervoor kiezen om de kant donker of licht te hebben. Een lichte kant is altijd "kameel" of "leer" kleur, een lichte kant kan worden "wit" of "tan" kleur. Het verschil in kant kleur tussen een donkere en lichte kanten jurk is de grootte van de kant. Dus, wanneer u op zoek bent naar een zomer jurk, is het erg belangrijk om de juiste maat en kleur te vinden voor de kant van de jurk die u geïnteresseerd bent in.

Hier zijn enkele voorbeelden van wat ik bedoel met "kant kleur". Ik heb gekozen voor deze kleuren, omdat ze "licht" en omdat het "gemakkelijk" om een goede keuze te vinden. Om te weten welke kleuren donker zijn en welke licht zijn, check mijn "Lace kleur gids". Dit artikel gaat over de "kant grootte" en niet de "kant kleur". U de kant grootte in de grafiek die ik hier heb geschreven. Hier is wat de grafiek eruit ziet:

Ik heb ook een kleurengrafiek van naakt en mens gecre 700 gemaakt, als u andere kleuren zoekt, u hen in de sectie van de zwangerschap grafiek vinden. Mijn favoriete soort jurk: Ik draag vaak een jurk die meestal kant en het is niet alleen mij, er zijn veel andere mensen die dat soort jurk dragen! De volgende kleurgids is niet bedoeld als standaard, maar als referentie u deze grafiek eenvoudig opzoeken in een woordenboek of zoeken naar de gewenste kleur in een catalogus. Als u niet beschikt over een kleurendiagram, dan gewoon in gedachten houden dat ik zwart te gebruiken als een basiskleur en je gemakkelijk zien in de foto's als het te donker. Deze gids gaat niet over de kant op een jurk, maar een beschrijving van de basiskleur van deze jurk: Mijn eerste keer dat ik een kanten jurk droeg. Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in dit soort jurken en de manier waarop het kan er natuurlijker uitzien dan de reguliere kanten jurken, maar het is ook mogelijk om een jurk te dragen als deze, zelfs als je een vrouw bent. Wat zijn de beste zomerjurken voor mij? Ik heb nagedacht voor een lange tijd over de jurk die ik wil dragen, ik wilde iets nieuws te proberen om te zien of het een mogelijke of niet, en het bleek als die op de foto. Er waren geen verrassingen als het gaat om de kant op deze jurk. Denk ook aan het zomerjurk-testrapport. Ik kan niet echt zeggen dat het eleganter is dan gewone kant, maar het is degene die ik echt wilde dragen.